nl
Maak een afspraak

Kerckaert dental equipment
onze showroom is
een bron van inspiratie
 Kerckaert is een familiaal bedrijf met reeds meer dan 30 jaar ervaring in de totaalinrichting en renovatie van tandheelkundige praktijkruimtes. Een nieuwe praktijk inrichten of een verouderde praktijk renoveren? Kerckaert kan u in alle domeinen van de tandheelkunde professioneel adviseren. Met de exclusieve hoofdmerken DKL en Finndent biedt Kerckaert een gevarieerd productenpakket, geschikt voor zowel starters als reeds bestaande praktijken. 

Onze showroom is een bron van inspiratie en toont u innovatieve toepassingen, knappe design meubelen, geavanceerde röntgenapparatuur, interessante installaties en doordachte opstellingen voor uw praktijkruimte. U bent steeds van harte welkom voor inspiratie op te doen. Bij ons kan u terecht om ideëen uit te wisselen over de inrichting van uw praktijk.

Om u optimaal te kunnen ontvangen en u de nodige tijd en het gewenste advies te bieden, is het aan te raden dat u ons op voorhand een seintje geeft.neem een kijkje in ons bedrijf

Een nieuwe praktijk inrichten of een verouderde praktijk vernieuwen of renoveren. KERCKAERT Dental Equipment kan in alle domeinen van de tandheelkunde professioneel adviseren.

Niet alleen bij de aanschaf van geavanceerde en efficiënte apparatuur, maar ook bij het realiseren van een doordacht opgezette praktijkruimte. Ons assortiment bestrijkt de complete inrichting.

Met zijn exclusieve hoofdmerken DKL en Finndent biedt KERCKAERT, Dental Equipment een gevarieerd product aanbod, geschikt voor zowel starters als reeds bestaande praktijken.


Laat ons ideeën uitwisselen over
de inrichting van uw praktijkruimte.

Contacteer ons


Kerckaert dental equipment
where design meets
vision & serviceKerckaert beloftes
wij realiseren
uw droompraktijk© 2021 Kerckaert - Laboror NV - Wolfsakker 7, 9160 Lokeren (BE) - BTW BE 0403.030.743 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Kerckaert gebruik van cookies. Meer informatie   OK