nl
Maak een afspraak

Kerckaert dental equipment
een goede service is
van primordiaal belang
 Wij zijn gespecialiseerd in de volledige inrichting van tandartspraktijken. Een nieuwe praktijk inrichten of een bestaande praktijk hedendaags maken, daarvoor kan u bij ons terecht. 

Om u maximaal te kunnen begeleiden ontvangen wij u graag in onze toonzaal voor een eerste afspraak. Zo kunnen wij u niet alleen inspireren in onze tandartsboxen, maar ook de verscheidene installaties demonstreren, technisch advies verlenen en u meenemen achter de schermen.

Onze projectmanager volgt nauwgezet elk project op. Hij zorgt voor de verwerking van een technisch sterk plan en opvolging van de werken. Als de praktijkruimte klaar is voor inrichting, komen wij langs voor de installatie van uw apparatuur en materialen. We richten uw praktijkruimte in afgestemd op uw workflow. Samen werken we aan de praktijk van de toekomst. Innovatie en service staan hier centraal.

Maar het houdt niet op met advies en inrichting. We zetten ook sterk in op het jaarlijkse onderhoud van uw installaties en voorzien de nodige herstellingen. Bovendien kan u rekenen op onze support en bewaren we alle handleidingen nauwgezet, zodat u op elk moment verder kan met uw apparatuur.

Wij focussen op een droompraktijk voor elke tandarts om in te werken!Wij realiseren uw project tot in de puntjes,
van advies en totaalinrichting
tot onderhoud en herstelling

Contacteer ons


Kerckaert dental equipment
where design meets
vision & service© 2021 Kerckaert - Laboror NV - Wolfsakker 7, 9160 Lokeren (BE) - BTW BE 0403.030.743 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Kerckaert gebruik van cookies. Meer informatie   OK